HJEM Om Larvik by Nyheter Shopping byen Tjenester Postkort Hjelp oss Nyhetsbrev Om Oss Kontakt Oss

 
 

Kari-Mette Astrup - maleri og illustrasjon

Kari Mette Astrup (1952) har arbeidet som kunstner på full tid siden 1995. Hun arbeider innen flere sjangre, og maler både klassisk figurativt og mer abstrakt. Hun er utdannet bl.a. ved Strykejernet kunstskole, hvor hun var ferdig i 2009. Hun har også vært elev ved Studio Giambo i Firenze, Christiania Friakademi og Darek Adamskis Malerskole.

Kari Mette Astrup har vært igjennom en lang vei innen kunsten. Etter mange år i reklamebransjen begynte hun på Gloppe vg. skole, hvor hun gikk på linjen for tegning, form og farge (1992-1995).

Siden den gang har hun utdannet seg på Christiania Friakademi i Oslo, ved Darek Adamskis Malerskole og Studio Giambo i Firenze før hun i 2007 begynte på Strykejernet Kunstskole i Oslo, hvor hun var ferdig i 2009.

Hun arbeider innen flere sjangre, og maler både klassisk figurativt og abstrakt. Inspirasjonen henter hun fra musikk og poesi, hverdagsliv og ikke minst egne følelser og opplevelser, som kan skifte fra det lekende og lette til det mer filosofiske og alvorlige.

Arbeidsteknikker: Malerier i olje og akryl og mixed media. Hun var tidligere med på å starte atelierfellesskapet «Anden Etage», men driver i dag sitt eget galleri i Larvik, «Atelier Astrup».

Kari-Mette har deltatt på en rekke utstillinger, både hjemme og utenlands. Hun er juryert medlem av Nfuk (Norsk forening for uavhengige kunstnere), og er representert i Galleri Oddvar Olsen i Drammen, samt på Kunstmarked.no og Fineart.no.

Hun har sitt eget atelier i Larvik, Atelier Astrup. Hun arbeider innen flere sjangre, og maler både klassisk figurativt og mer abstrakt.

Hun holder også malerkurs i Larvik og Sandefjord.
Hun arbeider som bokillustratør, og maler portretter på bestilling.


Mobil: 928 68 529
E-post: post@karimastrup.com
Webside: www.karimastrup.com

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
juli 2024
ma  ti on to fr

 
 

LINKER

www.larviknf.no
www.larvik-by.no
www.linklarvik.no
www.larvik.kommune.no
www.larvikibilder.no
www.larbib.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

 Copyright © Larvikby.no 2015. Larvikby.no innehar alle rettigheter til tekst, bilder og illustrasjoner på www.Larvikby.no
sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert,
distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale. 

Webredaktør: Yngve Rakke   tel: 911 23 222